Solutions

РЕШЕНИЯ ЗА ИНДИВИДА И ОБЩЕСТВОТО

ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е ТЕХНИЧЕСКИ, А ПСИХОЛОГИЧЕСКИ

Ако погледнем чисто техническия аспект на откритието на Bluetooth устройствата в телата на ваксинираните, ще видим, че цялото разследване може да приключи за не повече от 2-3 работни дни, защото това е един от най-лесно решимите казуси. Има над един милион потребители на предлаганото за работа приложение, които откриват търсените от тях Bluetooth устройства буквално в рамките на минути и всеки, който твърди, че не може да докаже наличието на Bluetooth сигнали излъчвани от телата на ваксинираните по този метод автоматично се поставя на интелектуално ниво, което е по-ниско от тези един милион потребители. Такава ситуация би била достойна за рекорд в книгата на Гинес по интелектуална неспособност и обремененост.
Тогава защо този проблем не е решен до момента? Отговорът е, че признаването на тази проста за доказване истина поражда във всеки индивид, който се докосне до нея, нужда от най-дълбоко преосмисляне на всички ценности и убеждения за живота, обществото и света, в които живеем и това представлява предизвикателство за обикновения човек. Ето защо тази секция е посветена на тези отделни психологически моменти, за да може информацията да достигне до хората, да се проведе ефективно разследване и да се помогне на всички засегнати.

ЗАЩО ТОВА Е ТОЛКОВА ВАЖНО?

Със скритото чипиране на населението чрез ваксинациите на практика се поставя край на човечеството, такова каквото сме го познавали до сега.  Целта на това действие е поемането на пълен контрол над нервната система на индивида и вкарването на хората в пълен електронен концлагер, където всички възприятия, мисли, чувства, убеждения и действия ще бъдат изцяло произвеждани и контролирани от разстояние чрез телекомуникационните системи, а хората дори не биха подозирали за такава реалност. Това означава отнемане на човешката същност и суверинитета на съзнанието на хората и те да бъдат превърнати в био-роботи. Имайки предвид, че в целите на организаторите на тази инициатива влиза и депопулация на света до под 1 милиард души, то в плана се предвижда чрез ваксинациите, инсталираните Bluetooth операционни системи и чрез други допълнителни мерки като икономически кризи, финансов рисет, вкарване на хората в смарт градове, климатични войни и други да се унищожи огромното мнозинство от населението. 

На социално ниво това също означава пълно изчезване на досегашната демократична система на управление на три власти от законодателна, изпълнителна и съдебна, както и пълното изчезване на държавната суверенност и налагането на единно световно правителство, съставено от водачи на големи международни корпорации, които в чисто практически аспект ще притежават както телата на хората така и всичките ресурси на света. 

Материалите в този уебсайт дават доказателства, че цялата идея за пандемията Covid не е свързана с вирус, а с манипулация, чрез която дълбоката държава (подпомагана от СЗО, правителството, Националната здравна служба и средствата за масова информация) изиграва масите, за да могат те да приемат в телата си система за наблюдение и манипулация 24/7. Възниква въпросът как нашето общество е допуснало това да се случи и какво трябва да предприемем сега, за да разрешим ситуацията.

Съществуват няколко различни елемента, които дават по-дълбоко разбиране за корените на настоящите събития и създават мощна нагласа, силна вътрешна основа, която ще позволи възстановяването във всички аспекти – психологически, здравен и социален, като същевременно изгражда ново разбиране и личност, които ще предотвратят повтарянето на подобни събития в бъдеще.

 

ВИДЕО-МАТЕРИАЛИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ВИДЯТ

Настоящата тематика не е възможно да бъде разбрана без да са налице някои фундаментални разбирания. Това са видео материали, които дават този минимум, ето защо те са просто задължителни за всеки, който се интересува от темата.

 • ПЛАНДЕМИЯ 1 /Бг субтитри/ – Пълна картина на манипулацията зад ковид пандемията, част 1
 • ПЛАНДЕМИЯ 2 /БГ субтитри/ – Пълна картина на манипулацията зад ковид пандемията, част 2
 • МОНОПОЛ /Бг субтитри/ – Пълна картина и обяснение за това как реално функционират големите корпорации и мас-медиите в света. Този филм е ключов за логичното обяснение как е възможно всички медии да участват така синхронизирано в този пъклен заговор срещу човечеството.
 • DIED SUDDENLY “ВНЕЗАПНО ПОЧИНА“ 2022Г /бг субтитри/ – Документалната истина с доказателства и обяснение на бума на внезапно починали по света през последните две години. Този материал е ключов за разкриване на възможността за придобиване на още едно лесно достъпно и неоспоримо доказателство, което може да бъде демонстрирано навсякъде, където е необходимо. На английски: Видео .
 • BLUETRUTH IN BULGARIAN /бг субтитри/– Документалният филм за научното изследване от Мексико на феномена на МАС адресите откривани в телата на ваксинираните. Техническо обяснение на явлението.
 • КАКВО ИМА ВЪВ ВАКСИНИТЕ И КАКВИ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА /бг субтитри/– Най-доброто обобщение на 20,000 часа труд на учени от целия свят относно откритията на графенов оксид във ваксините, както и отделните елементи на цялата Bluetooth операционна система под формата на нано-частици и цялата идея на незаконното чипиране на населението.
 • ДИГИТАЛНИЯТ КОНЦЛАГЕР /бг субтитри/- Как налаганите ни SMART градове се превръщат в истински дигитални концентрационни лагери под открито небе. Какво общо имат уличните LED лампи с плана за методочиното, избирателно изтребление на населението.
 • СЛОНЪТ В СТАЯТА, НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ /бг субтитри/ – документален филм за последиците от налаганата политика по време на пландемията, вредните ефекти от ваксините и анализ на дълбоките причини за това. Филмът съдържа силни емоционални моменти от хора споделящи своите преживявания.
 • УКАЗАНИЯ ЗА ОТКРИВАНЕ НА BLUETOOTH ЧИПОВЕ ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ – Инструкция на български за работа с приложението за откриване на нелегалните Bluetooth устройства. На английски: Видео .
 • MY BLUETOOTH TELLS THE TRUTH; COMPARATIVE STUDY OF STANDARD AND CONTROL GROUPS /на български с английски субтитри/ – Сравнително изследване между стандартна и контролна група от хора, доказващо наличието на Bluetooth устройства при ваксинираните.
В допълнение на това можете да видите и видео-материалите от секцията ИЗСЛЕДВАНИЯ.
ПСИХОЛОГИЯТА НА КОНФОРМИЗМА

Редица социални експерименти доказват, че човекът е социално животно и желанието му да бъде част от обществото силно рефлектира върху процеса на вземане на решение. Тези видеота са безценни при търсене на обяснение на поведението на отделния индивид, групите или институциите, когато не винаги фактите са тези, които се взимат под внимание, а социалната психология е определящата. Ето защо при поднасянето на материала от този сайт е необходимо този фактор да бъде взет под внимание.


Експеримент с конформизма – овце ли са хората?
В този видеоклип незапознатата с експеримента жена се присъединява към група актьори, които се изправят всеки път, когато в стаята се чуе звуков сигнал. Тяхното действие няма никаква логика, но въпреки това жената се присъединява към тях, защото просто иска да прави като другите. По-шокиращото обаче е, че тя не само продължава да прави това, докато остава сама в стаята, но и успява да научи всички новодошли да правят същото, без никой да се опита да открие смисъла на това действие. Изводът е, че хората са готови да правят напълно неразумни и дори абсурдни неща, когато се сблъскат с възможността да бъдат оставени извън групата, защото хората са социални същества. YouTube: Social Experiment – most people are sheep 


Експериментът “Милграм” разкрива шокираща реалност за човешката природа, показвайки, че хората, подложени на натиска от заповеди от силна фигура на властта, са готови да причинят болка и страдание, без да се съобразяват с причините и последствията. В това видео Дерен Браун пресъздава експеримента на Милграм в предаването си The Heist.  YouTube: The Milgram Experiment| THE HEIST |


Експериментът с конформизма в асансьора е още едно разкритие за това как хората могат да се подчинят на групата само чрез общуване с тялото. YouTube video: Elevator Conformity Experiments by Solomon Asch

Експериментът на ASCH. През 50-те години на миналия век Соломон Аш провежда и публикува серия от експерименти, които показват до каква степен мнението на индивида се влияе от това на групата на мнозинството. Демонстрирайки как “нормалното” човешко същество може да бъде принудено да се държи необичайно от хора, които смята за авторитети, или от консенсуса на мнението около него. Във видеото субектът е поставен в група от актьори, които са инструктирани да дадат грешен отговор на много прост визуален тест. Изненадващо е, че субектът се съобразява с грешния отговор на групата и започва да дава същия грешен отговор само за да остане в мнозинството на групата. YouTube: The Asch Experiment


Експериментът с жирафа играчка на Дерен Браун демонстрира силата на подсъзнателните послания, когато субектът му взема предвиден предмет от магазин за играчки. По същия начин надписите и гласовите съобщения в магазините по време на пандеми създават мощно подсъзнателно влияние върху хората, като им внушават страх и ирационално поведение. YouTube: Derren Brown’s Toy Story | HOW TO CONTROL THE NATION

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БТП (BLUETOOTH ПРОИЗШЕСТВИЕ) И ПТП (ПЪТНО ТРАНСПОРТНО ПРОИЗШЕСТВИЕ)

Намирането на решение за стандартно престъпление или нарушение, например кражба или ПТП, е сравнително лесно и бързо, защото всички действия на специализираните органи по тези въпроси са социално утвърдени и следователно приемливи и това създава необходимата зона на вътрешен и социален комфорт в професионалистите назначени по случая.

Но какво се получава в ситуацията, когато на съответния професионалист се предоставя за решение случай, който е без прецедент в човешката история и който променя хода на развитие на цялата институция и нация? Това поставя отделния професионалист в ситуация, която изисква от него да е Супермен и да счупи всички правила на социалната наука, която чрез многобройните експерименти потвърждава утвърдените социални закони на поведение (виж горния параграф за конформизма). Тематиката на случая мигновено изхвърля обикновения човек от зоната на неговия вътрешен комфорт и той може подсъзнателно да възприеме поведение на пълно игнориране на случая, за да избегне потенциалната опасност от социална изолация. Следователно не е правилно да се обвиняват специализираните органи на властта в некомпетентност или корупция, ако те първоначално са завладени от силна инерция и не желаят да подемат инициатива по въпроса. Правилното решение е да се създаде цялостна социална атмосфера на комфорт за решаване на проблема, за да могат служителите в тези институции да си свършат работата.  Това може да стане, когато информацията по настоящия случай бъде разпространена в рамките на цялата институция, от която се очаква действия по въпроса. Така отделният служител няма да чувства на плещите си тежко бреме и дискомфорт от извършване на някаква изключителна дейност, а ще чувства, че върши нещо, с което всички негови колеги се занимават и следователно всичко е много обичайно и просто. Екипната дейност е златния ключ към решаването на този казус. Обединените усилия ще донесат резултата.

Нека не забравяме, че всички тези неизвестни Bluetooth устройства означават, че телата на засегнатите излъчват непрекъснато радио честотни вълни, а това лъчение доказано води до рак, увреждане на ДНК (особено при кърмачета и фетуси), смърт в началния период след раждане, мъжко безплодие, аутизъм, сърдечни проблеми, сърцебиене, сърдечни аритмии, крампи на краката, световъртеж (проблеми с баланса), нарушения на съня, главоболие, звънене в ушите, проблеми с очите и др. Налице е и замърсяване на телата с графенов оксид, който причинява главоболие, загуба на миризма до сериозни нервни разстройства, рак, увреждане на ДНК, левкимия, безплодие, белодробна фиброза, увреждане на митохондриите, увреждане на стволови клетки, увреждане на червата, увреждане на тестисите, кръвни съсиреци, водещи до сърдечни удари и други. Всички тези хора дори и без глас викат за помощ и на тях може да се помогне. 

СЪЗДАВАНЕТО НА НОРМИ

Масовото избиване на населението е въпрос на естетика и изкуство. Обикновеното, единично убийство е грубо, нескопосано и най-често се извършва от емоционално неуравновесени индивиди. Но за хората, които се посветени на контрола на растежа на населението масовото убийство е въпрос на естетика и изкуство, които са издигнати до такава висота, че милиони хора се възхищават и плащат на своите убийци като им предоставят всички възможности за осъществяване на своите планове. Такива хора не само, че не влизат в затвора, но напротив, те са високо почитани, добре възнаградени и създават бъдещите мечти за хората. Това са хората, които създават НОРМИТЕ в обществото. Именно чрез изкуството на създаването на такива общо-приети норми, те създават съвършените условия за задружното масово взаимно избиване или самоубийство на населението, в резултат на което организаторите стават все по-богати, докато техните жертви доброволно и активно финансират техните планове и подкрепят новите НОРМИ.

Легализирането и нормализирането на всичко, което ви хрумне, може да се въведе чрез технологията на т.нар. “Прозорец на Овертон“. В тази статия (на английски тук) ще разберете как се легализира хомосексуализмът и еднополовите бракове. Ще стане съвършено ясно, че работата по легализацията на педофилията и кръвосмешението ще бъде завършена в Европа в близките години, както и детската евтаназия.

Джоузеф Овертон описва как съвършено чужди на обществото идеи се вадят от помийната яма на общественото презрение, измиват се и накрая се закрепват законодателно. Според Прозорецът на Овертон за всяка идея или проблем в обществото съществува т.нар. прозорец на възможностите. В рамките на този прозорец идеите могат или не могат да се обсъждат масово, открито да се поддържат, пропагандират, да се опитват да се закрепят нормативно. Но Прозорецът се движи, като променя възможностите от стадий на „немислимото“, съвършено чуждото за обществения морал, напълно отхвърлено – до стадия на „актуалната политика“, тоест до нещо вече широко обсъждано, прието от масовото съзнание и закрепено в норми. Прочети цялата статия тук (на английски тук).

КАК ВЪВЕДЕНАТА НОРМА НА МАСКИТЕ СТАНА ПРИЧИНА ЗА ИЗБИВАНЕТО НА МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА
Преди да обясним как точно стана това ето няколко факти за маските. Никога в човешката история маските не се предотвратявали разпространението на вирусно заболяване и все пак те бяха наложени на обществото като НОВОТО НОРМАЛНО. 

 • Тест за CO2
  Маските увеличават риска от заразяване с ковид.
  Публикация от 09/2020 предупреждава за 50% увеличение на болестите на венците и кариес на зъбите благодарение на носенето на маски. В същото време е доказано, че заболяванията на венците увеличава риска от смърт при ковид с 900%.
 • Маските нямат никакъв ефект върху разпространението на ковид.
  Редица научни изследвания доказаха, че маските не спират по никакъв начин разпространението на вирусни заболявания, включително ковид. Тук е цитирано едно от тези изследвания.
 • Правителствените експерти по маските в САЩ ясно се обосновават защо маските не вършат нищо за защитата на хората от ковид.
 • Тест за кислород
  Маските увеличават нивото на вдишвания въглероден диоксид само за 30 секунди до нива, които са над всякакви допустими здравни норми. Демонстрация с тест на живо
 • Маските намаляват нивото на жизненоважния кислород под критичния минимум само за секунди. От кислорода зависят всички здравословни функции на организма, следователно носенето на маска доказано уврежда човешкото здраве още от първите минути на носене. Демонстрация с  тест на живо. 
 • Маските водят до обезчовечаване на хората и значително увеличение на шансовете от агресия и нападение над личността. С около 60% се увеличава вероятността войник да стреля по жива мишена, когато лицето на противника е закрито с маска. Това е доказан психологически механизъм описан в книгата “On Killing: The Psychological Cost of Learning to Kill in War and Society” (За убиването: Психологическата цена на научаването да убиваш във война и в обществото) от американския лейтенант Дейвид Гросман. 
  По време на робството робите са били принуждавани да носят маски, за да обозначат символично, че нямат право на глас, че са собственост и са под контрола на друг човек. Този факт заедно с изследването на военните показва, че маските имат и друго, скрито и много по-негативно въздействие, а именно придобиване на робска психика, обезчуствяването и обезчовечаването на хората, с което автоматично те дават своето съгласие за упражняване на още по-голямо насилие над тях и което наистина беше реализирано. 

А ето как маските бяха превърнати в смъртоносно оръжие за милиони хора по целия свят. Потреблението на ваксини в среда, където масово се носят маски е много по-високо в сравнение с такава, където такива не се носят. Имайки предвид, че иРНК ковид ваксините са причина за смъртта на милиони хора по света, то можем да направим извода, че носенето на маски на практика е довело до подвеждането на милиони хора към потребление на ваксините, последвано от тяхната смърт. 

В среда, където масово се носят маски, всеки маскиран изпраща към всички останали визуално послание за опасност и безпомощност. Подобно на ускорителя на елементарни частици в Церн, хората наколо прогресивно ускоряват степента на паника и страх и се превръщат в ускорител за взимането на решения за ваксинация на отделния индивид. Когато тези визуални послания се натрупат, индивидът много по-лесно се насочва към представените като единствен възможен изход от тази ситуация иРНК ковид ваксини. По този начин се извършва перфектното масово убийство, където има престъпление, но няма виновни, защото на практика всички участват в убийството и в същото време не го съзнават. 

Още няколко примери за промяна на нормите от един стандарт към друг:

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, АКО НЕ ПРЕДПРИЕМЕМ НИЩО?

СЛЕДВАЩАТА ПАНДЕМИЯ ЩЕ Е ПО-ЛОША ОТ ТАЗИ
“Ще трябва да се подготвим за следващата. Този път на това ще се обърне внимание.” Бил Гейтс, собственик на Moderna и акционер в Pfizer, който в интервю в Youtube открито признава, че възвръщаемостта на инвестициите му от ваксини е над 20:1 (2000% печалба!), обявява с ехидна усмивка следващата пандемия (виж видеото). Тази усмивка неизменно присъства и в други интервюта, когато става дума за срив на икономиката, за създадени от човека вируси или за прилаганите от него mRNA ваксини при животните и тяхната генна модификация.

Центърът за здравна сигурност Джон Хопкинс, Световната здравна организация и Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс проведоха  на 23 октомври 2022 г симулацията Catastrophic Contagion (“Катастрофално заразяване“) в Брюксел, упражнение за симулиране на глобална пандемия, която е по-смъртоносна от коронавируса и особено опасна за децата .

Брилянтен кратък видео анализ за “симулацията“ CATASTROPHIC CONTAGION

По време на симулацията здравният консултативен съвет на Световната здравна организация се обърна към измислена пандемия от „тежък епидемичен ентеровирусен респираторен синдром“, която произхожда от Бразилия и се разпространява по целия свят. Според RXList ентеровирусите, включително хепатит А и полиомиелит, се състоят от РНК, навлизат в тялото през стомашно-чревния тракт и атакуват нервната система. (дали ни става въпрос за странична реакция от mRNA ваксините, която да бъде представена като нов вирус)

Симулацията на пандемия също включваше предварително записани новинарски емисии и брифинги на живо от здравни служители. Това е подобно на по-ранните симулации. Експерт на име Jeanne Meserve от GNN, измислен новинарски канал, се вижда на кадри по време на симулацията на пандемия, обявявайки високия брой смъртни случаи, особено сред децата, от пандемия, която би била предотвратена, ако страните приемеха оперативните учения за пандемия и се придържаха към СЗО насоки за пандемия. Бил Гейтс и висши служители на общественото здравеопазване от Ангола, Германия, Индия, Либерия, Нигерия и Руанда модерираха дискусиите по време на симулацията.

Само месеци преди избухването на Covid-19 фондацията “Бил и Мелинда Гейтс” разигра заедно със Световния икономически форум симулацията Event 201, глобалното учение за пандемии през октомври 2019 г., което изключително много приличаше на истинската пандемия на COVID-19. Ръководители на фармацевтичните компании Johnson & Johnson и Merck, както и изпълнителният директор на Глобалния фонд, контролиран от Бил Гейтс и президентът на UPS Foundation, бяха представени на събитието. За всеки буден човек е ясно, че това не е симулация на възможно рисково събитие, а репетиция за съзнателно подготвен план за реализация. Ето защо  тази нова симулация създава основателни опасения, че е възможно скоро да започне реализацията на тази втора пландемия. Разбира се, това може да стане само, ако хората продължават да бездействат и отново го позволят. 

ПТИЧИ ГРИП – следващата пандемия” е видеоклип с много подробен анализ, в който се представят редица доказателства, че птичият грип, който вече е засегнал птицевъдството в САЩ, Германия, Обединеното кралство и други страни и има потенциала да се превърне в следващата пандемия сред хората, идва от вирус, чието разработване е финансирано от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Фондацията е финансирала д-р Каваока, който е взел сегмент от човешкия ген BP2 и го е свързал с птичия грип H5N1. Резултатът е по-смъртоносен и дори по-вирулентен вирус от изходния щам H5N1. Именно измамните PCR тестове отново се използват за установяване на наличието на вируса и се обмисля вариант за задължителна ваксинация на всички пилета в САЩ (което означава, че всички, които ядат пилета, ще приемат в организма си и тези ваксини).

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ШАНХАЙСКИЯТ МОДЕЛ ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ В СВЕТА?
На тези кадри се виждат сцени от началото на 2022 година в Шанхай, Китай, където са най-напред в прилагането на мерките на пандемията (в това число и ваксинациите, т.е. инсталацията на Bluetooth операционата система в телата на хората) и модерните технологии на 5G. Хората живеят в истински кошмар и затвор под постоянен контрол, държат ги в продължение на седмици в домовете им, вечерно време се чуват от всякъде викове за помощ от балконите и прозорците (виж видео), забранява се престоя навън дори за спорт, убиват се домашните любимци на хората, които са положителни за COVID, отделят се деца от родителите им, роботизирани устройства с високоговорители минават по улиците и предупреждават хората да си стоят вкъщи, виждат се масови самоубийства на хора, които скачат от сградите или просто се обесват на улицата – всичко това е резултат от тази политика. Това е една изключително ефективна военна кампания, която не се нуждае дори от военни сили, защото може да бъде извършена основно чрез манипулиране на общественото съзнание, а останалото се случва почти автоматично. Източник: Bitchute.com Protests, Looting, Pets Destroyed and Mass Suicides in Shanghai as People Starve During Lockdowns (внимание, графично съдържание); Shanghai Descends into Chaos. Какво общо има това със Запада? СЗО и Западът възприеха китайския модел за борба с първата вълна на COVID. Какви са шансовете това да не се случи отново, особено имайки предвид активните усилия за изграждане на SMART градовете, интензивната подготовка за въвеждането на електронни разплащания и премахване на хартиените пари, както и системата за социален рейтинг – всичките те директно взети от Китай, който ги въвежда първи. 

ПАНДЕМИЧЕН ДОГОВОР НА СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ
Между 5 и 7 декември 2022 г. представители на държавите членки на СЗО се срещнаха, за да изработят глобално пандемично споразумение, което освен всичко друго предвижда задължителна ваксинация срещу коронавируса. Очаква се споразумението да бъде подписано през май 2024 г. Критиците подозират, че това споразумение е първата стъпка към новия световен ред. Понякога си струва да погледнем назад, за да разберем по-добре какви са плановете за бъдещето. Психиатърът и първият директор на СЗО, Брок Чизхолм, е цитиран в книгата „ Why So Many Are Going Home to School“ от Луелин Б. Дейвис, който казва:
„За постигане на световно правителство е необходимо хората да извадят от главите си индивидуализма, лоялността към семейната традиция, националния патриотизъм и религиозните догми.“

Генералният директор на СЗО, Тедрос Адханом Гебрейесус, каза на конференцията на Пандемичното споразумение:
„Пандемията Covid-19 показа, че глобалната здравна сигурност не може да бъде оставена на доброволни механизми или добра воля. Според нас нов инструмент може да бъде ефективен за защита на бъдещите поколения от пандемии само, ако е обвързващо споразумение, което премахва индивидуалните свободи и националния суверенитет.“

Това означава, че в обозримо бъдеще ще има глобално задължение за ваксиниране под синия флаг на СЗО. Гебрейесус подчерта, че „идеята, че пандемията е приключила, е погрешна“. Ако всичко върви по план, споразумението трябва да бъде подписано най-късно до май 2024 г. и по този начин да бъде задължително. От този критичен момент СЗО има правомощието да налага подходящи или неподходящи ограничения на държавите-членки, когато е обявена пандемия. По този начин СЗО има ролята на световен управляващ орган, т.е. на световно правителство.

Вместо да се занимава със здравни въпроси, световната политика скоро може да се определя в Женева. Какво означава това става наистина ясно едва когато вземете предвид, че СЗО не е независима организация, а се финансира от частни спонсори като Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Фондацията на Джордж Сорос също участва активно в оформянето на СЗО. Наблюдателите подозират, че истинската причина за задължителната ваксинация е въвеждането на електронната ваксинационна карта, базирана на QR код, без която след това свободният живот вече няма да е възможен. Световната здравна организация от доста време работи върху този вид електронен етикет, който ще бъде задължителен при пътувания, концерти, опит да изтегляте пари от банка, да пазарувате и всякакви други събитияСлед като бъде подписано от всичките 194 страни-членки на СЗО, споразумението ще предостави правната основа за създаването на някакъв вид наднационален орган, който да замени националните правителства в случай на пандемия в бъдеще. Това означава, че вече не са валидни техните конституции и не управляват съответните правителства, а СЗОСпоразумението, наречено WHO CA+, включва превенция на пандемия, готовност за пандемия и отговор на пандемия. Дори всичко това на пръв поглед да звучи доста сериозно и за доброто на всички, с оглед на най-важните спонсори на СЗО, това означава, че всеки един гражданин на страните членки трябва да се откаже от суверенитета си, за да стане крепостeн селянин на глобалисткия елит. Ако се стигне до споразумение, това ще доведе не само до задължителни ваксинации, но и ако се стигне до най-лошото, до глобална карантина по китайски модел. Това доказва, че е много вероятно Covid да е бил просто един вид генерална репетиция, за да видим какво може да се направи по-добре за поробването ви в бъдеще. Това доказва, че член 16 от споразумението, който се отнася до обработката на информация, е особено важен. В него се посочва: „да се подобри научната грамотност и достъпът до информация относно пандемиите и последиците от тях и да се бори с невярната, подвеждаща информация и дезинформация, включително чрез насърчаване на международното сътрудничество“. Това означава, че в бъдеще вече не лекарите и учените ще определят коя информация е вярна или не, а СЗО или по-скоро нейните най-важни донори от редиците на неправителствените организации. По-нататък се казва: „Извършвайте редовен анализ на социалните мрежи, за да идентифицирате и разберете дезинформацията и да разработите комуникации и съобщения за обществеността, за да противодействате на дезинформацията и фалшивите доклади.“ И много важно: „Всички съмнения относно правилността на решенията на Управляващото тяло ще бъдат обявени за наказуеми от закона.“ Тази клауза ще позволи на всеки учен и медицински специалист, който изрази съмнения относно ваксините и мерките, като носенето на маски, да отиде в затвор в бъдещето, което вече беше успешно приложено. За по-добро разбиране трябва да се подчертае още веднъж, че страхът винаги ще бъде първият избор за СЗО и свързаните с нея здравни органи, защото това е единственият начин да се гарантира, че поне мнозинството от гражданите ще играят заедно. Координиран проект на споразумението за пандемията трябва да бъде на масата на генералния директор на СЗО още през май 2023 г., за да може да бъде приет на Световната здравна асамблея точно една година по-късно.  Въпреки това, много критици вече се опасяват, че подписването ще стане още през май 2023 г., което в най-лошия случай може да означава, че скоро ще има нова епидемия от корона или друга потенциално смъртоносна болест.

КИБЕР АТАКИ
Подобно на Ковид-19 те също не са случайни, а всъщност съзнателно програмирани и подготвени като част от цялостния план. Клаус Шваб, основател на Световния Икономически Форум, предупреди през юли 2020 г. за потенциални бъдещи кибератаки. “COVID 19 кризата ще ни се стори като малко смущение в сравнение с голяма кибератака”, предупреди той. Оттогава броят на кибератаките в света се е увеличил. В резултат на кибератаката през 2021 г. срещу системата Colonial Pipeline в САЩ беше спряна работата на 5500 мили от тръбопровода https://zcybersecurity.com/latest-recent-cyber-attacks/ . Тук можем да видим списък на последните кибератаки по света https://portswigger.net/daily-swig/cyber-attacks . В края на януари 2023 цяла Италия беше засегната от такова събитие: Italy in Midst of Major Internet Outage, National Connectivity At 26 Percent of Ordinary Levels.

КРИЗА С НЕДОСТИГ НА ХРАНА
Същата група хора, които са разработили и приложили плана за незаконно Bluetooth чипиране на населението на света, са включили в пакета от мерки за обезлюдяване и поробване на народите, наред с другото и криза на недостиг на храна, която трябва да смаже духа на населението и да го накара да приеме всякакви силови мерки за изход от ситуацията според плана на Новия Световен Ред. Вече могат да се наблюдават активните мерки, които се предприемат в тази насока.

ЦЕЛИ НА ПРОГРАМАТА НА ООН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ДО 2030

 • Единно световно правителство
 • Безкешова световна валута
 • Световна централна банка
 • Единна световна армия
 • Задължителни множествени ваксинации
 • Универсален основен доход (строги икономии)
 • Общество с микрочипове за покупки, пътуване, проследяване и контрол
 • Въвеждане на световна система за социален кредитен рейтинг (като тази в Китай)
 • Училища, колежи и университети са собственост на държавата и под неин контрол
 • Край на частния транспорт, притежаването на автомобили и т.н.
 • Концентрация на хората в населени места и градове
 • Край на националния суверенитет
 • Край на всякаква частна собственост
 • Край на семейната единица
 • Депопулация, контрол на растежа на населението и гъстотата на населението
 • Трилиони уреди, включени към системата за наблюдение 5G (интернет на нещата)
 • Държавно отглеждане на децата
 • Всички предприятия са собственост на правителството/корпорациите
 • Ограничаване на пътуванията със самолет, които не са от съществено значение
 • Ограничено използване на земята, която обслужва човешките нужди
 • Забрана на естествените несинтетични лекарства и натуропатичната медицина
 • Край на изкопаемите горива
 • Край на еднофамилните къщи
 • Край на частните ферми и пасищното животновъдство
ВСИЧКО Е БИЛО ПЛАНИРАНО

Има тонове документи и доказателства, че всичко свързано с ковид пандемия е било съзнателно планирано за дълъг период от време и внимателно изпълнено в синхрон с различни организации според плана. Може би един от най-гледаните материали в този аспект е документалният филм Plandemic I и Plandemic II (Indoctornation). В този документален филм виждаме примери за многобройни симулации като Event201 (направена няколко месеца преди пандемията Covid19) и Clade X (направена една година преди пандемията), организирани от фондация “Бил и Мелинда Гейтс” и WEF, както и публикувания фиктивен сценарий на фондация “Рокерфелер” от 2010 г. В тези симулации те описват с удивителни подробности същите събития и тенденции, които по-късно се случват при пандемията Covid 19.

Още едно доказателство е заявката за патент на система и метод за тестване за COVID-19, която е подадена през 2015 г. от Ротшилд, а в речта на Дейвид Рокерфелер за пренаселеността на земята преди повече от двадесет години той открито призовава ООН да направи нещо по въпроса.

До април 2020 г. на военния уебсайт Deagel.com беше налична наистина изненадваща информация за прогнозата за населението на света до 2025 г. Виждаме, че още от 2017 г. те са знаели, че ще има някакво голямо събитие, което драстично ще намали населението главно в Европа и САЩ. За Обединеното кралство прогнозата е, че от 66 милиона през 2017 г. то ще стане 15 милиона през 2025 г. Кои са събитията, тенденциите и развитието, въз основа на които е дадена такава прогноза към този момент? Сега, когато около 80 % от населението на Обединеното Кралство е ваксинирано с вещество, което се оказва силно токсично и опасно и води до най-големия брой смъртни случаи в историята на медицината, изглежда, че специалистите, които са направили тази прогноза, са знаели какво предстои години по-рано. Презентацията на Саша Латипова на конференцията в Стокхолм разкрива, че цялата операция по производството на ваксините всъщност е извършена от военните докато Pfizer и Moderna само са поставяли етикетите си. След като всичко това е било военна операция на Пентагона, то с това също можем да си обясним защо американски военен уебсайт е направил тези прогнози толкова години по-рано.  Другите мерки, предприети от дълбоката държава за създаване на изкуствен недостиг на храна и пълен икономически срив, за да се принудят хората да приемат условията на новия световен ред, също изглежда са били взети предвид. Източник.

РАЗБИРАНЕ НА КОРЕНА НА ПРОБЛЕМА

СТО ГОДИШЕН ПРОБЛЕМ

How Rockefeller FOUNDED ‘Big Pharma’ & waged WAR on NATURAL cures!

До началото на миналия век никога не е съществувала централизирана система за здравеопазване, която да се счита за официална, с изключителни права и сертификати да лекува хората. Алопатичната медицина е вървяла успоредно с всички останали методи на лечение, като никой не е имал изключителни права над останалите методи. Това се променя с намесата на Рокерфелер. След като разбира, че нефтът може да се използва за синтезиране на витамини и това може да му донесе огромна печалба, той предприема мащабна инициатива за унищожаване на природната и холистичната медицина и за въвеждане на алопатията като основна “официално одобрена” медицина. Чрез поредица от операции, започнали с доклада на Флекснър, той успява да убеди Конгреса на САЩ да приеме нова здравна политика, според която само акредитираните от университетите лекари ще имат право да практикуват медицина. Чрез щедра благотворителна дейност той успява да повлияе на университетите да приемат учебна програма за медицинско образование, която напълно изключва диетата и други методи като методи на лечение, така че бъдещите лекари да предписват лечение основно с химически синтезирани лекарства, които той произвежда чрез своите компании. По-късно новосъздадената медицинска система укрепва позициите си чрез законодателство и политическа власт. По този начин фармацевтичната индустрия се превръща в най-печелившата индустрия в света. Оттогава насам тя се грижи редовно да измисля всевъзможни болести и да налага задължително здравно осигуряване, така че да създаде усещането за постоянна заплаха за здравето и че здравето е нещо наистина сложно, с което могат да се справят само хора, сертифицирани от “официално” одобрени специалисти. Чрез законодателството става незаконно някой друг да твърди, че може да лекува, освен ако този човек не е преминал през образователната система, създадена от семейство Рокерфелер. Всички поколения оттогава насам се раждат и преживяват здравната система, създадена от този монопол и никога не подозират, че здравната система е там не за тяхното здраве, а за да се грижи за печалбите на създателите си на всяка възможна цена. Тази система активно потиска всяко ефективно лечение на всяка болест, тъй като може да съществува и да процъфтява само въз основа на постоянно болно общество. Здравият индивид и този, който може да се излекува чрез алтернативни на алопатията методи е загубен клиент за монопола на големите фармацевтични компании и поради това голямата фармацевтична индустрия винаги активно участва във всички възможни и невъобразими манипулации, за да наложи тази система на хората и винаги да гарантира гигантските печалби, които тя произвежда.

Печалбата обаче не е единствената движеща мотивация за голямата фармацевтична индустрия. Ръководителите на тази система се ръководят и от философията на евгениката, която оправдава изтребването на милиони хора по света, за да остане на планетата да съществува само избрана част от висша раса. Използвайки както хранителната, така и медицинската система, вдъхновителите на теорията за евгениката систематично въвеждат всякакви скрити, бавно действащи отрови, за да подтиснат индивидуалната воля и ум на масите и да контролират както тяхното развитие, така и нарастването на населението.

Ето една серия от документални филми, които хвърлят по-дълбока светлина по въпроса.

Един от примерите за измамните начини, по които работи създадената от Рокерфелер голяма фармацевтична компания “модерна медицина”, е борбата с маларията. Във видеото вляво ще видите репортаж за това как Джордж Озбърн и Бил Гейтс обещават 3 млрд. паунда за подпомагане на борбата с маларията. В него Бил Гейтс споменава, че като обедини усилията си с всички тези учени, се надява до 2040 г. светът да се отърве от тази болест. Във видеото вдясно ще видите репортаж за изследване, проведено от Червения кръст през 2012 г., което установява, че всички 154 души, чиито тестове за малария са били положителни, са били напълно излекувани само за 24 часа след приемането на няколко капки хлорен диоксид, разтворен в минерална вода, лечение, което вероятно струва по около цент (The Universal Antidote of Chlorine Dioxide Documentary). И така, за какво точно са предназначени тези 3 милиарда паунда?
Цялата идея на “модерната медицина” на голямата фармацевтична компания на Рокерфелер е да създаде усещането, че медицината е нещо изключително сложно, изисква много специализирани знания, нуждае се от тонове пари и че има много трудно лечими или нелечими болести, за да могат хората да бъдат вечни клиенти на изключително скъпите псевдолечения, измислени от тази система.

СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

ИСТИНСКАТА НАУКА Е ТАЗИ, ЧРЕЗ КОЯТО МОЖЕШ ДА ПРИДОБИЕШ КОНТРОЛ НАД ТЯЛОТО СИ

Съществува огромно разнообразие от методи и възможности за повишаване на имунитета и борба с болестите по естествен без да има нужда от намеса на алопатичната медицина. Тук съзнателно са посочени само някои от най-впечатляващите примери демонстриращи повишаване на контрола над тялото с цел да бъдат разсеяни съмненията за възможностите на нашите тела и на заложените в тях механизми от природата. Когато се установи правилна връзка с природата и вяра в силата на собственото тяло, тогава можем да видим наистина фантастични резултати от нашата имунна система. Това са постиженията в областта на здравето, които са достъпни безплатно за цял живот, без никакви здравни осигуровки, съвременна система за здравеопазване и лекарства.  Има много примери, но тук ще приведем само няколко.

УИМ ХОФ, НАУЧЕН ПРОБИВ: ДОСТЪП ДО ИМУННАТА СИСТЕМА ДИРЕКТНО ЧРЕЗ ДИШАНЕ И МЕДИТАЦИЯ.
Уим Хоф стана известен на света като “Ледения човек” с демонстрациите си на престой рекордно дълго време в лед и излизане в заснежени планини само по шорти. Това, на което е способен “Леденият човек” Уим Хоф, дълго време се смяташе за научно невъзможно. Едва след първото проучване в университета Радбуд през 2011 г. нещата наистина започват да се развиват. Проучването показва, че с помощта на своя метод (техника на дишане и медитация) Уим е в състояние доброволно да влияе на автономната си нервна система – нещо, което дотогава се смяташе за невъзможно. Това революционно откритие, публикувано в PNAS и Nature, буквално пренаписа учебниците по биология и предизвика любопитството на учените. Оттогава много изследователи се интересуват от потенциалните ползи от метода на Уим Хоф. Днес Уим и екипът му продължават да работят с изследователски институции и в момента се провеждат различни обещаващи проучвания. Ето някои от тях.
12 души практикуващи метода на Уим Хоф са инжектирани с ендотоксин (мъртви бактерии, които ви карат да се чувствате зле и ви карат да повръщате, предизвикват треска, главоболие, гадене и тежък грип). Резултатите показват, че подобно на Уим те са в състояние да контролират симпатичната си нервна система и имунния си отговор. Противовъзпалителните медиатори са с 200% повече, а провъзпалителните медиатори с 50% по-малко. Резултатите от изследването “Мозъкът над тялото” показват активиране на областите в мозъка, свързани с потискането на болката, саморефлексията и благополучието, по-специално периакедукталната сива зона (PAG). Доказано е също така, че методът предизвиква промяна в метаболизма, която отчасти допринася за противовъзпалителния отговор. Резултатите от друго изследване показват, че методът на Уим Хоф дава възможност на здрави хора не само доброволно да инициират имунен отговор при остро възпаление, но и при хронично възпаление, свързано с имуномедиирани възпалителни състояния. Sorce: https://www.wimhofmethod.com/science .

ГЛАДУВАНЕ И НАЧИН НА ЖИВОТ БЕЗ ХРАНА – ПО-ДОБЪР ИМУНИТЕТ, ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ И ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ


Научно доказано е, че гладуването укрепва имунната система и удължава човешкия живот. Някои хора са издигнали гладуването на съвсем ново ниво, като са се освободили от храна. Ще дадем тези екстремни примери, за да демонстрираме невероятния потенциал на природата и човешкото тяло.

IN THE BEGINNING THERE WAS LIGHT (В началото бе светлина) – документален филм за живота свободен от храна

Слънчево хранене: Хира Ратан Манек е индийски йога, който доказва, че човек може да живее само на слънчева енергия за много дълги периоди от време. Това е известно като HRM феномена. Методът се използва за лечение на всички видове психосоматични, психични и физически заболявания, както и за увеличаване на паметта и умствената сила чрез използване на слънчева светлина. Практикувайки този метод, човек може да се отърве от всякакви психологически проблеми, да придобие увереност, че може да се изправи пред всеки проблем в живота, и да преодолее всякакъв вид страх, включително този от смъртта. В резултат на това човек ще се освободи от психическите смущения и страха, което ще доведе до съвършен баланс на ума и живота, без физически болести, а ако се практикува достатъчно дълго, в крайна сметка може да спечели победа над глада, който изчезва от само себе си. Това е прост, но ефективен метод, основан на слънчевата енергия, който позволява на човек много лесно да се хармонизира и презареди тялото с неограничените сили на ума. Освен това той позволява на човек лесно да се освободи от тройните страдания на човечеството, като умствените болести, физическите болести и духовното невежество. Източник: https://solarhealing.com/

Бретерианарство (Breatherianism – от английското breath, дишам): Бретерианарството е практика на живот без храна, вода или и двете, като вместо това се живее от жизнената енергия на Вселената. Както подсказва и името, бретерианарството се използва, за да се преобрази тази енергия и да се подхранва тялото. В края на септември 2013 г. Рей Маор демонстрира на живо в израелско телевизионно предаване как може да издържи 8 дни без храна и вода. Здравето му беше наблюдавано ежедневно. Експериментът имаше голям успех, тъй като оспори убежденията на скептично настроените лекари, които бяха шокирани, когато установиха, че нивата на кръвта му не се променят извън нормалния диапазон през всичките 8 дни, в които е бил под наблюдение. Източник с видеоклипове: https://raymaor.com/breatharianism-television-experiment/

Нирахара Самяма (Nirahara Samyama): Нирахара Самяма е друг метод за освобождаване от храна и живот само с течности, при който чрез инициация и медитация с насочване на мисълта към способността на дървото да съществува единствено чрез фотосинтеза практикуващият се вдъхновява да събуди спящата способност да живее с по-малко количество храна или дори без никаква. Самият създател на тази технология, Нитянанда, е преминал през дълги периоди от време, без да приема никаква храна, а екип от лекари е записал подробно здравословното му състояние и скоро това ще стане публично достояние. Преживяванията му на интензивно блаженство (самадхи) по време на този процес (май и юни 2022 г.) са описани от самия него в профила му във фейсбук https://www.facebook.com/srinithyananda.swami .

Прекрасен документален филм за хората, които са преминали към живот свободен от храна: В началото беше светлина (български), IN THE BEGINNING THERE WAS LIGHT (GERMAN with ENGLISH subtitles)

Суровата веганска диета е изворът на женската младост
В този материал виждаме още един пример за силата на природата да ни поддържа не само здрави, но и наистина млади дори в напреднала възраст. Тази жена е на 70 години, но изглежда на 40. Нейната тайна е суровата веганска диета и отглеждането на собствена храна в градината. Тя е просто още един пренебрегнат източник на мощна имунна система по време на пандемията.
Източник: Can You Guess Her Age? — Raw Vegan Diet Is Woman’s Fountain of Youth

ПОСЛАНИЕТО: НИЕ СМЕ МОЩНИ СЪЗДАТЕЛИ

ОТКРИВАНЕ НА СИЛАТА НА ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО
Събитията свързани с ковид пандемията  стимулираха пробуждането на хората по света, за да израснат в по-високо ниво на разбиране за света, за нашата съзидателна сила и за по-високото ниво на съзнание. Това, което беше достъпно за сравнително малък брой хора, сега става все по-достъпно за всички. Това е разбирането за начина, по който творческият процес работи за нас, хората. То е известно като закон за привличането и като фразата “каквото посееш, това ще пожънеш”.
Законът за привличането гласи, че това, което държите като картина в себе си, като усещане или вибрация, това се превръща в реалност отвън. Никога досега не е имало такава грандиозна демонстрация на този принцип за силата на колективната мисъл, както при ковид пандемията. Въпреки че тя беше в негативен план, ние все пак сме в състояние да застанем отстрани и да наблюдаваме механизмите на нашето творение и като го разберем, да обърнем ситуацията на 180 градуса обратно. Ето какво се случи, когато погледнем на събитията от гледна точка на закона за привличането.

Получихме информация, че има вирус, който в 99,99% от случаите е безопасен, а в 0,01% причинява смърт, като дори тогава в тези случаи се касае за хората над 60-70 години. Също така ни беше казано, че вирусът може да се разпространи, ако не вземем бързи мерки. 

И така, как действа законът за привличането? Има две възможности.

 • Концентриране върху положителните възможности
  Концентрираме се върху 99,99 % от положителните възможности за развитие на събитията и като работим върху тях, намаляваме още повече тези 0,01 % от възможните негативни развития, защото законът казва, че каквото посееш, такова ще пожънеш. Това означава, че колкото повече се концентрирате върху положителното, толкова повече то расте. Колкото повече здравословни вибрации практикувате, толкова по-малко нездравословни вибрации ще изпитвате, следователно и толкова по-малко нездравословни творения ще създавате в живота си.
 • Съсредоточаване върху отрицателните възможности
  Обществото се концентрира върху 0,01% от възможните негативни последици (страх от смъртта) и тръгна в тази посока, за да създаде силна и трайна отрицателна вибрация. Единственото необходимо нещо беше просто да бъдем достатъчно креативни, за да задържим вниманието си концентрирано върху фактора страх и да предизвикаме усещане за безпомощност, за да можем да се откажем от идеята за тези 99,99% благоприятни възможности. Средствата за масова информация успешно създадоха този елемент, като ежедневно заливаха с информация за нарастващия брой случаи на ковид и даваха снимки и репортажи за претоварени болници.

По-долу виждаме някои визуални материали, с които се опитваме да илюстрираме принципа на действие на закона за привличането и начина, по който ангажирахме собствената си креативност в създаването на настоящата здравна криза. Започвайки от ниво под 1 % от населението, изложено на здравен риск от ковид, ние създадохме ситуация, при която според официалните данни повечето от ваксинираните сега са изложени на много по-големи здравни рискове, отколкото преди. Преминахме от риск от ковид към риск от ваксина. В случая на Обединеното кралство, където се счита, че около 80 % от населението е ваксинирано, това означава, че може би процентът на хората, изложени на по-висок здравен риск, сега е около 50-70 % от цялото население (част от ваксините са плацебо, а съдържанието на ваксините също варира). Посочените тук проценти са приблизителна, но точната оценка не е толкова важна, колкото е важно да се илюстрира принципа на действие на закона за привличането. Ако чрез този пример разберем силата на нашата колективна творческа мисъл, тогава можем да обърнем ситуацията на 180%, като започнем да правим точно обратното на това, което сме правили до сега и да привличем повече здраве и благоденствие.

Визуализация на колективния творчески процес за защита на 0,01% от уязвимите хора в обществото, изложени на риск от корона вируса. Мозъкът мисли в картини и тези създаващи страх изображения бяха навсякъде и предизвикваха концентрация върху 0,01% от възможните негативни последици, а не върху 99,99% от благоприятните възможности.

Тази визуализация се опитва да илюстрира хода на цялостния процес на обучение на население в съществуването и начина на приложение на закона за привличането и силата на колективната творческа мисъл през последните две години. Във всяка от картинките от лявата страна има точно 10 000 точки. Зелените представляват хора без риск за здравето от посочения фактор, а червените точки – хора с риск от него. 

Две години на непрекъснато внимание върху 0,01% риск даде своите плодове на страха. Нека не забравяме, че на този етап това беше само ВЪЗМОЖНОСТ, но не и реалност! Като не разбирахме закона за привличането, ние следвахме новините и скочихме в безкрайния водовъртеж от внушения и самовнушения за все по-лошо развитие на събитията. Резултатът е с катастрофални размери, но ние като човешки същества все още ИМАМЕ ИЗБОР. Изборът ни се състои в това, че можем да използваме същия закон за привличането по всяко време в посоката, която желаем и въпросът е ВЪРХУ КАКВО ДА СЕ КОНЦЕНТРИРАМЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК. Дали ще продължим да се въртим в същата спирала на постоянен страх от смъртоносни резултати от всички посоки, да се чувстваме безпомощни и да не вярваме в способността на телата си да генерират силен имунитет, или можем да се събудим за тази най-невероятна творческа част в нас и да започнем да градим още сега бъдещето на всички възможни положителни резултати?
Това е посланието към цялото човечество в момента. Навлезли сме във време и пространство, в които творческата ни сила е нараснала много повече, отколкото сме могли да си представим. Ако не разберем тази феноменална сила, с която сме надарени, тя просто ще ни унищожи. Всичко, което е необходимо да направим, е просто да се научим как да я използваме безопасно и ще навлезем в епоха на възможности, за които никога преди не сме мечтали. 

СИЛАТА НА ИЗОБРАЖЕНИЯТА И ПОДСЪЗНАТЕЛНИТЕ ПОСЛАНИЯ

По време на ковид пандемията правителството и средствата за масова информация започнаха изключително агресивна атака срещу населението с масови негативни визуални послания, която доведе до сегашната ситуация с  рекордния брой нежелани ефекти от ваксините и незаконното Bluetooth чипиране. Основните оръжия в тази война срещу населението бяха маските, съчетани с огромния брой плакати и табели в магазините, които информираха хората за съществуващата заплаха и всички ограничения, които са в сила и какво трябва да правят хората. Да накараш хората да изберат по собствена воля да се “ваксинират” при тези условия беше много лесно. Хората не знаеха за силата на образите и подсъзнателните послания. В книгата “За убийството: Психологическата цена на това да се научиш да убиваш във войната и обществото” авторът описва един от начините за обезчувствяване на войниците, за да се отключи способността им да убиват. Открито е, че покриването на лицето (например с маски) увеличава с около 60 % шансовете на войника да стреля. Това е така, защото войникът вече не възприема това лице като човешко същество, защото лицето дава най-мощно послание, че пред вас стои човек. Това означава, че с маските се е провеждала масирана процедура по обезчувствяване на населението, за да може да започне следващият етап на дестабилизация. Заедно с това маските създават мощно чувство за страх и паника. Точно тези елементи стимулираха хората масово да си поставят ваксини, когато те не бяха необходими за борба с вирусно заболяване, което е равносилно на обикновения грип.

Британският менталист и илюзионист Дерен Браун разкрива в поредица от епизоди за контрол над подсъзнанието неподозираната сила на образите и подсъзнателните послания, които получаваме в ежедневието си. Използвайки не друго, а картини, които екипът му успява да инсталира по маршрута, по който двамата рекламни специалисти пътуват към офиса, където им е поставена задачата, той успешно предсказва името, лозунга и логото на компанията, която те трябва да създадат за въображаемата компания, която иска да създаде (Derren Brown, Subliminal Advertising). В друг епизод той успешно предсказва играчката жираф, която една дама избира в магазин с хиляди играчки (Derren Brown’s Toy Story). Още по-задълбочени техники той демонстрира и разкрива в епизода “Как да контролираме нацията“.

МАГАЗИНИ, ТЕЛЕВИЗИИ, УЛИЦИ – ДЕРЕН БРАУН ДЕМОНСТРИРА СИЛАТА НА ТЕЗИ ПРОСТРАНСТВА ЗА МАНИПУЛАЦИИ ЗА КОНТРОЛ НА СЪЗНАНИЕТО, КАТО ИЗПОЛЗВА САМО ОБРАЗИ И ПОДСЪЗНАТЕЛНИ ПОСЛАНИЯ. КОВИД ПАНДЕМИЯТА ОСТАВЯ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК. АКО ХОРАТА ЗНАЕХА ЗА НЕГОВИТЕ ВИДЕА, НЯМАШЕ ДА ИМА НИТО ЕДИН УПРАВИТЕЛ НА МАГАЗИН, КОЙТО ДА ДОПУСНЕ В ПОМЕЩЕНИЯТА СИ ТЕЗИ ПОСЛАНИЯ НА ПАНДЕМИЯТА, КАКТО И ХОРА С МАСКИ, ЗАЩОТО ЩЯХА ДА ЗНАЯТ ЗА ПОСОКАТА НА ИДЕЯТА, КОЯТО СТОИ ЗАД ТЯХ.

Като се поучим от тези събития, трябва да повишим осведомеността си за силата на влиянието на съзнанието чрез образи, да информираме хората за това и да започнем да използваме тази сила по положителен и овластяващ начин.

СУПЕРМАРКЕТИТЕ – НАЙ-МОГЪЩАТА ИНСТИТУЦИЯ В СТРАНАТА?
От демонстрациите на Дерен Браун, от всичко споменато за силата на образите и подсъзнателните послания и от визуализацията по-горе можем да заключим, че супермаркетите са една от най-могъщите институции в страната и в някои отношения те всъщност са най-могъщите – над правителството, полицията и масмедиите. Ето един пример за това какво влияние биха могли да окажат супермаркетите върху съдбата на нацията, ако отговорно решат да предприемат действия в полза на хората (и в свой икономически интерес, разбира се). Нека си представим сценарий, при който по време на пандемията супермаркетите са възприели политика на неспазване на нито едно от предписанията на СЗО и правителството. Като разбират силата на образите и посланието, което те могат да предадат на населението, те съзнателно започват да популяризират отговорни и безопасни здравословни възможности за защита на тялото и подсилване на имунната система. Какво би станало, ако те знаеха всичко за подсъзнателните послания на страх, безпомощност и депресия, които маските изпращат и не допускаха никого с маска в помещенията си? Ето една визуализация на този сценарий: 

 Допадат ли ви тези изображения? Какво е усещането и създадената реалност? Всички ние трябва да сме наясно с посоките на нашата творческа сила и как заобикалящата ни среда може да повлияе на този процес. Реалността е, че всички ние имаме много по-голямо влияние и сила, отколкото си мислим, за да направим нещо добро за другите. Можем само да гадаем какъв щеше да бъде изходът от пандемията, ако супермаркетите като най-мощната институция в страната бяха предприели собствена инициатива, независимо от правителството и Националната здравна служба, за насърчаване на здравословното лично и социално поведение и избор. Това щеше да има доста измерим ефект във времето.

Защо супермаркетите трябва да се занимават с това? СЗО, правителството, Националната здравна служба и средствата за масова информация бяха институциите, чрез които проблемът беше създаден или поне допуснат да се случи. Наистина е трудно да се очаква от активния източник на проблема незабавно да се превърне в активен източник на решението. Така че в ситуация като тази, в която няма орган, на който да разчитаме да поеме отговорност и да предостави решение, трябва просто сами да поемем инициативата. Ще позволим на всички институции просто да се присъединят, когато пожелаят, с каквото пожелаят. Всъщност това е много просто, щом подхождате отговорно към всяка област.

СИЛАТА НА КОЛЕКТИВНАТА МИСЪЛ

ГРУПАТА ОТ 1%, КОЯТО ПРОМЕНЯ ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО
Близо 50 научни изследвания установяват, че в градове и селища по целия свят, където само един процент от населението практикува техниката на Трансценденталната медитация (ТМ), се наблюдава измеримо повишаване на реда и хармонията в обществото и намаляване на негативните тенденции като престъпност, насилие, инфекциозни заболявания и смъртни случаи.

Това е известно като Ефектът на Махариши и е наречено на името на човека, който въвежда тази технология в света и предсказва нейния социален ефект. Тази диаграма показва силното съответствие между броя на медитиращите, практикуващи Трансцендентална Медитация или нейната напреднала техника на Йогическото Летене  (TM-Sidhi, Yogic Flying) и съставния индекс за качество на живот, включващ много променливи, включително интензивността на войната и смъртните случаи в Ливан, цените на израелските национални фондови борси и настроението в страната, броя на автомобилните катастрофи, броя на пожарите и нивото на престъпността в Йерусалим и Израел. Източник: Journal of Conflict Resolution 1988. Оттогава досега са направени и публикувани около 45 проучвания на този ефект с различни групи, събрани в различни части на света. Както обяснява с думите си световноизвестният квантов физик д-р Джон Хагелин, ако съберете всички научни изследвания върху Ефекта на Махариши, ще видите, че вероятността това намаляване на негативните тенденции да се дължи на случайност, а не на медитиращата група, е по-малка от 1 част на 10 милиона, милиона, милиона. Той заключава, че има много повече доказателства, че груповата медитация може да изключи войната (и всички други споменати негативни тенденции) като ключ за осветление, отколкото доказателства, че аспиринът намалява болката в главата. Видео: Може ли груповата медитация да донесе световен мир?

Проучванията доказват също така, че когато хората практикуват напредналата медитативна програма на Йогическото Летене, тази критична маса от хора става още по-малка – само корен квадратен от 1 % от населението. За население от 100 млн. души това е смешно малко количество от едва 1000 души.

Чрез научното потвърждаване на социалния ефект на тези програми можем да изведем още един важен принцип. Разликата между програмата за Трансцендентална Медитация и програмата ТМ-Сидхи (Йогическо Летене) е в дълбочината и количеството на кохерентността, която практикуващият изпитва. Програмата Йогическо Летене отвън изглежда като жабешко подскачане на тялото, докато е в йогийска поза. Това се смята за първи етап от това, което в бъдеще трябва да се превърне в истинска левитация, но засега тялото реагира спонтанно на вътрешния импулс на високата кохерентност на мозъка (момент на блаженство) и в момента на повдигане на тялото измерената мозъчна кохерентност е на своя максимум. Колкото по-мощна (по-дълбока) е тази кохерентност, толкова по-голям е ефектът и следователно толкова по-малък е броят на хората, които са необходими, за да създадат хармония, мир и сигурност в цялото общество само със своята програма за гмуркане в своето собствено съзнание. Имайки предвид това, някои търсачи на такива висши преживявания могат да погледнат още по-далеч. Например създателят на Хинду държавата и нацията Кайлааса, Върховният понтиф на Хиндуизма, Негово Светейшество Нитянанда Парамашивам, многократно е споделял за преживяванията си на истинска левитация (последния етап на йогическото летене) в детството си и също така твърди, че може да инициира и други да преживеят това. Въз основа на горните изследвания можем да направим извода, че ако това стане реалност дори за няколко души, то групата, необходима за създаване на съгласуваност за цялото общество, ще бъде дори много по-малка от корен квадратен от 1 % от населението, може би нещо като корен квадратен от корен квадратен на 1 % от населението. Състоянията на по-висока кохерентност на Нитянанда Парамашивам са добре документирани и междувременно се провеждат допълнителни научни изследвания. (Уебсайт на Кайлааса нацията: https://kailaasa.org/ , личен профил на Нитянанда във ФБ и официален профил).
Използвайки същите принципи, всяка група хора може да тръгне със свои собствени идеи и изследвания в този аспект и да даде своя принос към обществото. Това, което знаем от науката и от опита на членовете на тези групи в момента, са тези няколко основни елемента, които трябва да присъстват:

 • Членовете на групата трябва да са физически заедно. Необходимо е да има близост на телата, така че честотите на произведената кохерентност от всяко тяло да се припокриват с честотите на другите тела наоколо и по този начин произведеният ефект да се умножи, за да достигне до цялата област или цялото общество. Съществуват твърдения, че в някои случаи дори физическата близост не е задължително условие, но ако се придържаме към наличните научни изследвания, това е основно изискване.
 • Програмата трябва да бъде синхронизирана, за да могат хората да изпитат едновременно едно и също състояние на висока кохерентност. Необходимо е да има достатъчно дисциплина и разбиране на контекста на програмата, така че всички членове да са ангажирани в програмата по единен начин. Тук можем да използваме аналога на оркестъра, при който дори малко смущение от страна на някой, който не свири заедно с останалата част от оркестъра, може да създаде смущения в хармонията на създадената мелодия. Необходимо е да има достатъчен синхрон в действията, за да се постигне желания ефект.
 • Колкото по-напреднала е програмата, толкова по-опитни и дисциплинирани трябва да са хората, тъй като при по-висока съгласуваност се освобождава повече стрес и има по-високи изисквания към тялото и психологията на човека, за да може свободно да обработва по-високите нива на енергия.
 • Веганството (ненасилието) е друг елемент, прилаган в тези групи. Това спомага за пречистването на нервната система на много по-дълбоко ниво.
 • Трансцендентността е най-важният елемент за групата. Говоренето и обсъждането не са трансцендентни дейности. Те са дейности на ума и не водят до желания ефект. Вече има налично оборудване (като ЕЕГ), което може да даде някакво ниво на измеримо представяне на произведеното състояние в телата на участниците. 

Развитието на интуицията (6-тото чувство) е страничен ефект от тези програми. Развитието на това сетиво в наше време вече не е въпрос на интерес или лукс – то е необходимост за оцеляване. По време на пандемията станахме свидетели на сблъсъка на две групи с напълно противоположни възприятия и тълкувания на предоставената информация, като и двата лагера обвиняваха другия в пълно заблуждаване на обществеността. Изборът, който трябваше да направим, можеше да предопредели изхода за нашето здраве и дори за живота ни. Залогът за адекватно и правилно боравене с информацията никога не е бил толкова голям. Освен това, тъй като съвременният софтуер може да създава с невероятна лекота визуални изображения, звуци и информация, които могат напълно да изкривят реалността, ние като човешки същества за първи път в историята сме изправени пред невероятното предизвикателство да различаваме ежедневно кое е вярно и кое е фалшиво. Да видиш, да чуеш и да прочетеш вече не е равносилно на това да повярваш. И така, как тогава да познаем истината и да се ориентираме безопасно в този океан от информация? Макар и спяща, интуицията ни е реална и може да бъде развита до ниво, при което да ни насочва безопасно в правилната посока в трудни моменти и дори в ежедневието ни. Възприемането на тези програми и начина на живот, необходим за разгръщане на потенциала на интуицията, е технологията за нейното развитие. Чистият въздух, чистата вода, чистата храна, безопасната радиочестотна е електро-магнитна среда и животът основаващ се на ненасилието (веганство) са основните предпоставки за това.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ОБЩНОСТИ БАЗИРАНИ НА РАЗВИТИЕ НА СЪЗНАНИЕТО

Разбирайки основните нужди на съвременната цивилизация, а именно осъществяване на пробив в съзнанието, развитие на кохерентността на нашия мозък и развитието на духовния ни потенциал с цел решаване на най-острите и наболели проблеми, е необходимо да организираме новата цивилизация около тези цели. По-долу са дадени някои визуализации в тази насока.

На първата графика виждаме схематично изобразена научно-обоснованата идея за държавно управление основаващо се на съзнанието. Хардуерът е човешкото тяло, еко-системата е общността (населеното място, чистата околна среда, органичната храна и общността подкрепяща развитието на съзнанието), а софтуерът е системата от методи, които се прилагат за постигането на целта.

Можем да се издигнем над проблема и да открием истински положителен ъгъл на настоящата ситуация, като осъзнаем, че всичко това се случва в резултат на един много по-голям и положителен процес на глобален преход към нова, по-добра цивилизация.
На долната графика е изобразен мирния процес на преход от цивилизация, основаваща се на пет сетива към цивилизация с развито шесто чувство – интуицията (третото око с всички свързани с него свръхчовешки способности).

На визуализацията по-долу е изобразено сравнение между съвременната концепция за S.M.A.R.T. градовете и общностите основаващи се на развитие на съзнанието.

Съвременната концепция за интелигентни градове изглежда привлекателна с въвеждането на нови технологии за подобряване на живота и предоставяне на нови възможности на хората. Въпреки това съществуват много въпроси относно безопасността, личната свобода, злоупотребата с власт и контрола при тази концепция. Последните събития в Китай, който е водеща държава по отношение на прилагането на концепцията за интелигентни (S.M.A.R.T.) градове, са доста обезпокоителни и разкриват слабостите на тази концепция.
За разлика от тях концепцията за градове, основани на съзнанието (като ведическите градове), е доказана през вековете концепция за самоподдържаща се, саморегулираща се, мирна и допринасяща за развитието общност. Тя прилага най-древната мъдрост в изграждането на хармонично общество в съответствие с природните закони. Докато основната идея на S.M.A.R.T. града е развитието чрез технологии (промяна отвън), основната идея на градовете, основани на съзнанието (ведическите градове), е развитието на съзнанието (промяна отвътре). Ако погледнем на нещата от този ъгъл, можем да забележим, че налагането на хората на концепцията за S.M.A.R.T. градовете всъщност е равносилно на лишаване на хората от потенциала им за постигане на по-високи състояния на съзнанието и отключване на всички способности, които идват като страничен ефект и създаване на научно гарантирано мирно и хармонично общество, т.е. те неминуемо ще доведат до пълното разрушение на съвременната цивилизация, когато развитието на съзнанието не е абсолютен номер едно като ценност и приоритет.

ОБЩНОСТИ ЗА РАЗВИТИЕ НА СЪЗНАНИЕТО. НЯКОИ ПРИМЕРИ.

ГЛОБАЛНА СТРАНА НА СВЕТОВНИЯ МИР
Съществуват различни тълкувания на концепцията за общности за развитие на съзнанието и постигане на просветление. Една от тях е концепцията на ведическите градове като например
Ведическите градове на Глобалната Страна на Световния Мир с Дворци на мира за преподаване на ведическо знание, ежедневни програми за създаване на кохерентност и глобални решения във всяка област. Тази организация е лидер в:

 1. Систематизиране на знанието за архитектурата в съответствие с природния закон, основано на най-древните писания – Ведите.
 2. Прилага го в рекорден брой проекти:
  • Жилищни сгради
  • Институции – училища, университети, библиотеки, болници и др.
  • Бизнес сгради
  • Дворци на мира (центрове на организацията за разпространение на ведическото знание)
  • Общности
 3. Провеждане на научни изследвания за ползите от живота в тези сгради
 4. Изготвяне на визия за реконструкция на целия свят въз основа на този тип архитектура, известна като архитектура, основана на природния закон

Някои наистина полезни уебсайтове, които да посетите в този аспект:

https://www.maharishivastu.org/
https://vastutv.com/

Чудесно въведение в архитектурата и градоустройството на Махариши Васту:

Мащабната визия за глобална реконструкция на целия свят според принципите на архитектурата според природния закон, Васту – Стхапатя Веда:

КАЙЛААСА
Макар и със същата цел концепцията на Кайлааса, единствената хинду нация, която е най-новата държава в света, е малко по-различна. Тя се основава на най-древните текстове от Ведите и Агама с ясно и строго разграничаване на всички секции на града, функциите и ролите на отделните групи, както и начина на живот (хинду цивилизация), който ще позволи естественото и пълно разгръщане на духовните сили.

Идеен проект за златния храм до свещенното баниево дърво на Кайлааса до Бенгалур, Индия

Това на практика ще е пълноценно изживяване на истински Хари Потър град в хиндуистки стил, където гражданите му напълно естествено ще проявяват всички 460 свръхчовешки сили, описани в древните ведически текстове. Този град ще бъде отворен и достъпен за всички хора по света, които ще могат да го посещават и да му се наслаждават точно както сега се наслаждават на всяка друга туристическа или развлекателна дестинация.  Левитация, телепортация, материализация, общуване с животни и растения, превръщане на нещата в малки или големи чрез силата на ума, надмощие на ума над материята, духовно лечение, виждане от разстояние и т.н. – всички те трябва да се развиват по същия естествен начин от гражданите и особено от децата в този град, както спортът, изкуствата и различните дисциплини в съвременните училища по света. Създателят на Кайлааса, Негово Светейшество Нитянанда Парамашивам, в своето детство е бил заобиколен от редица гурута с необичайни способности точно както ние виждаме в училищната среда на замъка Хогуъртс във филма Хари Потър. За него е толкова естествено да предаде на своите последователи същата атмосфера, която той е преживял в своето детство, колкото за един английски баща футболист да научи децата си да играят футбол. Визията на Нитянанда за Ведическия град е да се направи жива демографска общност на Хари Потър, която да е достъпна за цялото население на света, за да й се наслаждава. 

Изложба изобразяваща различните духовни сили, които ще бъдат достъпни за хората от Кайлааса цивилизацията.

Делегация на Обединените щати на Кайлааса в ООН, където тази най-нова нация има постоянно представителство. С това тази организация демонстрира своята жизненост и амбиция да достигне със своето послание до всички нации по света. Линк с повече информация за събитието.

АВАТАР – ФИЛМЪТ, АВАТАР – РЕАЛНОСТТА
Филмът “Аватар“ дава много добра представа за основните принципи, които са заложени в развитието на Кайлааса нацията. Приликите между художествената творба на режисьора Джеймс Камерон и създадената от Нитянанда нация са изумителни в някои детайли. Имайки предвид, че това е най-касовият филм в историята на киното с над $2.923 милиарда приходи, можем да приемем, че историята и идеята на Аватар е докоснала дълбоко сърцата на хората. Но какво, ако те имат възможността да се докоснат до такава реалност в действителния живот?  

Във филма “Аватар“ виждаме пълното преобразяване на обикновен човек от съвременната цивилизация, който попада в съвсем нова среда на народност, която живее в дълбоко единство с природата. Преживяванията му са силен контраст на всичко, което е познавал до момента като цивилизация и ценности и в него се събужда желанието за запази съществуването на този нов за него свят. По същия начин съвременния човек има такава възможност с Кайлааса да смени изцяло своята среда с такава общност, която е запазила своите традиции на единство с космоса и природата от стотици и дори хиляди години. Концепцията на Аватар, тяло което се приема като нова възможност за прераждане, за да се изживее новия свят се съдържат и в двата свята – художествения и реалния. В реалния свят това се случва, когато благодарение на специфичните практики и стил на живот в тялото на човек се събуждат скритите енергии и заложби и той наистина започва един напълно нов и магичен живот.

Във филма ставаме свидетели на историята за свещенното дърво, което служи за съкровенна връзка с природата и тяхните предшествениците. То е централна част от живота на общността.
В реалния свят на Кайлааса съществува такова дърво (баниево дърво), което е показано на създателя на Кайлааса във видение с указание да изгради своя храм и общност около него, защото това дърво играе ролята на портал и осъществява дълбока връзка с духовния свят. Това дърво, заедно с изградения около него ашрам (манастир) се намира в Бидади, Бенгалур, Индия. 

Както в художествения, така и в реалния свят на Аватар, свещенното дърво служи за провеждане на духовни практики и церемонии. Неговата атмосфера и аура са незименна част от интимния свят на хората. В своите видео-канали последователите на Нитянанда разказват за необикновените преживявания свързани със свещенното баниево дърво в Бидади, Бенгалор, Индия:
Най-мистичното място на земята – една необикновена история за Нитянанда и свещенното дърво, разказана от Ма Прасида от САЩ. 
Акашиевите записи предсказаха нашата сватба! – как под клоните на свещеното дърво в Нитянанда ашрама по мистичен начин се поставя началото една брачна връзка.
Връщане към мястото, където получих просвлетление – разказ за мощното духовно преживяване на просвлетление получено под дървото от треньора по йога в Кайлааса, Шри Дридананда (Канада)

Приликите при външния облик на двете общности са наистина очебийни. Дългите коси са типични и символизират по-дълбоката връзка с природата. Интересен детайл е, че в Кайлааса съществуват препоръки базирани на древните писания, които изискват да се пускат дълги коси, които да бъдат завързвани на плитки (джатас), защото това подобрява кръвообръщението на мозъка и подпомага мозъчната дейност.
Герданите и гривните по ръцете са изработени от рудракша. Семената на дървото рудракша (Elaeocarpus granitrus) заемат много специално място в хиндуизма и им се приписват мистични и божествени свойства. Огърлиците, изработени от мъниста на рудракша, се считат за благоприятни и мощни и се предполага, че имат дълбоки астрологични, духовни и здравословни ползи.
Синия цвят на кожата на племето от филма съответства напълно на синия цвят, с който се изобразяват Кришна и Шива в Хинду цивилизацията. 

Връзката с животните от филма Аватар е изобразена като нещо много по-дълбоко и мощно от обичайните ни понятия. В този свят животните се считат за равноправни на хората създания и чувството на единство с тях е наистина магично. 
В реалния свят на Кайлааса съществува основния принцип на ненасилието – ахимса (санскрит). Животът на всички живи създания е ценен, защото той е даден от създателя за еволюцията на душите и тя не трябва да бъде възпрепятствана с преждевременна смърт. Всеки ден се прави церемония за почитане за свещенното животно за хиндуистите, което се счита за майка на всички богове, кравата. Вярва се дори, че в близко бъдеще животните могат да развият говорен апарат както при хората и да могат да комуникират с нас и чрез говор. 

“Виждам те“ е израз, който във филма Аватар се използва, за да се изрази момента, когато човека вижда наистина дълбоко в душата на човека и създава дълбока връзка. Това е и целта на ежедневните практики и стил на живот в Кайлааса – отключване на мощта на интуицията, третото око, чрез което може да се види наистина дълбоко в съзиданието и в душите на другите същества. 

Полетът във филма Аватар е една от най-вдъхновяващи и вълнуващи сцени. Тя символизира свобода, лекота и сила, но този полет става достъпен едва след решително изпитание.
По подобен начин отварянето на третото око в цивилизацията на Кайлааса е ключов момент за събуждането на напълно ново светоусещане и преживяване на света. Интересен факт е, че колкото по-ярко са проявени тези нови способности, толкова по-малко индивидът е подвластен на скука и умора. Животът на хората с отворено шесто сетиво става много по-динамичен, интересен и интензивен. В този смисъл тази промяна наистина може да се оприличи на полет в ново измерение. 

Езикът, на който комуникират обитателите на Пандора във филмовата творба Аватар е измислен от професионален лингвист, който е събрал звуците и думите от различни самобитни култури, за да създаде автентична атмосфера за племето, което има дълбока връзка с природата. В реалния вариант на Аватар, официалният език на страната Кайлааса е санскритския. Оказва се, че това наистина е език, който позволява да се направи по-дълбока връзка с природата. В статията за Санскритския Ефект се описва научно изследване, което установява пряка връзка между рецитирането на санскритски текстове и развитието на мозъчните структури, които се асоциират със силата на паметта, способността за вземане на правилни решения и правилната работа на възприятията. Това изследване стимулира училища да приложат изучаването на санскрит като средство за развитие на умствените способности, както е посочено в статията. Във видеото за Неразкритата История на Санскрита пък се дава подробно изследване-сравнение, което установява как този език съдържа абсолютно същите единици и логика на програмиране като модерните езици за програмиране, т.е. би могло да се заключи, че той дава най-добри възможности за прегромиране на човешкото съзнание. 

Хиндуизмът като наука за връзка с природата и космоса всъщност дава изненадващо добри плодове в социален план. Например статистическите анализи за британските индийци, които са най-близките представители на традициите на хиндуизма, говорят много благоприятно за тях като за висша класа на обществото в социален, морален и финансов план. Ето някои данни от уебсайта на Религиозния медиен център в Обединеното кралство: Британските индийци съставляват 2% от населението и са 12% от лекарите. Индусите са по-склонни да се женят (60,8 %), отколкото общото население (43,6 %), и по-рядко се развеждат (2,7 % спрямо 8,1 %). Средният размер на домакинствата на индусите е 3,2 в сравнение със средния размер за страната от 2,4. 48,6 % от индусите имат поне едно дете на издръжка. Средната стойност за страната е 29,4 %. Индусите имат най-ниския дял самотни родители от всички религиозни групи – 8,3 % (средно за страната 22,2 %). По-вероятно е хиндуистите да притежават собствен имот и по-рядко да живеят в социални или частни жилища под наем. Те имат най-високото ниво на собственост върху имоти след евреите и най-ниската вероятност да живеят в социални жилища под наем. Над 75 % от британските ученици от индийски произход в Англия получават пет или повече “добри” оценки GCSE, в сравнение с 61 % от белите британски ученици. По-късно 14% от британските индийски ученици получават три оценки А* или А или по-добри на ниво А. При белите британски ученици този процент е 10%. От 2002 г. насам поне две трети от всички софтуерни специалисти, постъпващи в Обединеното кралство, са от Индия. Статистики от САЩ свидетелстват за това, че хинду общността е най-щедрата при даването на дарения, има най-нисък брой престъпления (почти или напълно липсват затворници принадлежащи към хинду религията), а същото време изследване обхващащо периода 2012-2015 установява, че хиндуистите са най-щастливите хора в САЩ.  

Още статистически данни от САЩ за изключителния принос на хиндуизма в съвременното общество.

The NewEarth Sanctuary
Съществуват и други като например на Sasha Stone и NewEarth Sanctuary (NES), които са в процес на изготвяне на генерален план на грандиозния проект за Laguna Bacalar, разположен в тропическия рай на Мексико – “свободния и суверенен” щат Кинтана Роо. 

Според информацията от сайта Лагуна Бакалар ще бъде най-пълно интегрираната съзнателна жилищна общност в света с биодинамично земеделие, съоръжения за посетители, включващи квантови технологии Life-Pod, спа центрове, център за практики ReGenesis Retreat, занаятчийско селище, резерват за свободно отглеждане на диви и домашни животни, церемониални площи, ресторанти, кафенета и прочутия кампус на университета NewEarth със съоръжения за научноизследователска и развойна дейност както за жителите, така и за гостуващите учени и новатори.

Тази земя се гордее със стотици глави едър рогат добитък, овце, пуйки и коне, както и с коати мунди, диви прасета и множество красиви птици и пеперуди, които обитават тази необикновена част от земното кълбо.

Има предна лагуна, хълмове и долини, руини на маите и хиляди от редките и свещени палми Корозо на маите, които вече създават жив рай.

Много хора са изразили интерес към общността, както и желание да изтеглят парите си от системата в тези несигурни времена. С това частно предлагане те имат възможност да го направят. В компонента на резервата “Лагуна фронт” има 63 отделни парцела. За тези, които са готови и подготвени да действат, тази уникална възможност се разгръща пред вас в красивото – “Laguna de Siete Colores – Езерото на седемте цвята”.

Това светилище от световна класа очаква онези, които искат да се откъснат от статуквото и да участват в едно наистина забележително движение.

За да резервирате среща за оглед, кликнете ТУК.

Посетете техния уебсайт: https://newearthbacalar.com/

ДУХОВНИ АСПЕКТИ

От гледна точка на духовността нищо в живота не идва случайно, ние сме най-могъщите творци в него, сами създаваме своята реалност и носим лична отговорност за нашето съзидание. Някои казват, че сме отговорни за всички събития, които ни се случват, а други утвърждават, че докато някои събития не можем да променим, то поне имаме избор за това как да реагираме спрямо тях. Тогава как сме предизвикали реалността на чипирането чрез Bluetooth операционните системи погледнато от този ъгъл на лично участие и отговорност за всичко в своя живот?

ОТКЪСВАНЕ ОТ НАШАТА МАЙКА ПРИРОДА
Всички сме деца на планетата Земя. Ние сме изгубили своя изначален контакт и отношение към нея като с реално, живо същество със своите многообразни качества и възможности. Забравили сме да й говорим, да й пеем, да я прегръщаме и да се вслушваме в нейните послания. Истината е, че като всяко живо същество тя също притежава свой собствен език и всеки който се отнася с любов и уважение към нея може да усети нейното майчино присъствие, защита, любов и изобилие. 

Как би могло да се изтълкува събитието на Bluetooth чипирането от ъгъла на връзката и отношението ни към природата? Ето едно възможно тълкование на посланието, което човека, който приема ваксината, отправя към Майката Земя/Природа, когато приемайки информацията за заплахата от съществуващия вирус за реална, реагира на нея, като пренебрегва всички други дадени от природата алтернативи, защото приема, че създадената от човека ваксина е единственото, най-мощно и най-интелигентно решение.
“Ти не си жива. Ти си куп елементи, които осигуряват моите биологични нужди, но нищо повече. След като не притежаваш интелект, следователно не притежаваш и сила, а това означава, че трябва да разчитам на собствения си интелект, за да решавам всеки проблем. В този смисъл, ние хората стоим по-високо от теб, защото ние за разлика от теб имаме интелект, а ти нямаш. Всичките твои елементи – слънце, въздух, вода, растения, билки, кристали и енергии, всички те са нежива материя, която просто съществува и ни е дадена на нас хората за наша консумация и съществуване.  Интелигентността и силата принадлежат на човешките същества. Тя не е нещо, което принадлежи на природата. И сред човешките същества има такива, които са наистина умни. Такива, които са учили и имат сертификати. Те са тези, които имат силата да донесат решение на настоящия проблем – вируса. Ще се обърна към тези, които имат истинска интелигентност. Умните. Тези, които са учили, които са били в университети и имат сертификати”.
Когато искаме да вземем информирано решение за каквото и да било, най-решаващият елемент в този аспект са отношенията, които имаме с хората, които разполагат с информация за него. Колкото по-близка е връзката ни с този човек или хора, толкова повече и по-качествена информация можем да получим за това, което ни интересува. Личното отношение и взаимоотношенията решават изцяло за качеството на информационната връзка. Това определя дали тази информация ще бъде като качеството на информация получена от развален телефон или като информация получена от широколентов оптичен интернет, подкрепен с механизъм за изкуствен интелект, който да подпомага резултатите от търсенето. Когато човек дори няма идеята да потърси информация на място, където тя може да бъде налична, тогава той ще пропусне шанса да я получи. Ако Майката Природа е жива и ако вътрешното ни отношение към нея е като описаното по-горе, тогава дори когато тя иска да ни даде всичко, тя няма възможност да го стори. Информацията може да тече само там, където има връзка, а там, където няма такава, тя е блокирана.
(Настоящия анализ е базиран на аудио-записа Smarter Than The Sun, който разглежда тематиката в много по-дълбоки детайли.)

ПОТАПЯНЕ В СКРИТИТЕ ПРОГРАМИ НА ПОДСЪЗНАНИЕТО 
Bluetooth микрочипирането на ваксинираните е незаконно и е престъпление. Това е нещо, за което хората не са били информирани и едва ли ще бъдат щастливи, когато го разберат. Чувствата, които могат да се породят от това могат да варират между гнева, срама, страха, отчаянието и безсилието. Как можем да издигнем духа на хората при поднасянето на настоящата информация вместо да ги оставим безсилни в такива емоционални зони?

Тук са предложени обяснения за механизма, по който функционира нашия творчески процес и защо в резултат на това са се появили тези Bluetooth микрочипове. Когато разберем този процес, можем моментално да обърнем ситуацията в наша полза и вместо да реагираме на събитието, изпадайки в страх, да се издигнем във вдъхновяващо творческо съзидание на новата ни реалност и да се изживеем като могъщи творци в този процес.

Нека вземем примера с айсберга, за да илюстрираме как се проявяват подсъзнателните ни програми в живота ни. Това, което виждаме на повърхността на океана, е само около 5-10 % от целия айсберг. Трябва да имаме останалите 90-95% от леда под водата, за да може останалата малка част от него да изплува над водата. По същия начин функционира проявлението в живота чрез нашето подсъзнание и съзнание. Ето защо, ако имаме като резултат Bluetooth микрочипиране на някого без негово знание, то това е само около 5-10% изразена проява на целия творчески процес, в който се съдържат още 90-95% активна дейност на подсъзнанието. Какво се крие в тези 90-95% от мислите, чувствата и действията, които по естествен начин водят до Bluetooth микрочипирането, което е равносилно на пълно подчинение на цялата физиология, емоционален свят и умствена мощ на неизвестни хора, работещи за големите фармацевтични корпорации, чиято цел е депопулация и унищожаване на човешката същност на ваксинираните като те бъдат превърнати в био-роботи?

Първата идея би могла да бъде, че ако чипирането с Bluetooth е нещо неприятно и нежелано за индивида (със сигурност никой или почти никой не би се съгласил да се чипира по този начин, ако му се даде пълната информация за последствията от това), то момента на поднасянето на тази информация може да бъде отпразнуван като завършек на скритата работа на заблудите, заемащи 90-95% от подсъзнанието, с които човек неосъзнато се е забавлявал, но никога до сега не го е забелязвал. Сега, когато проблемът е излязъл на повърхността, той поне може да бъде забелязан, анализиран, разбран и да се направи нещо по въпроса. Но ако не е имало това незаконно мероприятие за чипиране чрез Bluetooth, то тогава тези заблуди щяха да продължат своето съществуване. Затова вместо да се страхуваме и срамуваме от това събитие, сега можем да го отпразнуваме като момент на освобождаване от излишни заблуди и прекрасно начало на един нов и красив живот.