Detoxication

ДЕТОКСИКАЦИЯ

ДОКУМЕНТИРАЙТЕ ВАШЕТО СЪСТОЯНИЕ / НАБЛЮДАВАН СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ

Документирайте нежелания страничен ефект, който наблюдавате и за който подозирате или знаете със сигурност, че е в резултат на ваксинацията, защото това може да Ви позволи да кандидатствате за парично обезщетение. За идентифициране на Bluetooth сигнал излъчван от тялото, моля използвайте този протокол

РАЗБИРАНЕ НА ПРИЧИНИТЕ И МЕХАНИЗМИТЕ

Преди да преминете към процеса на лечение и детоксикация, ето списък с препоръчани видео-материали, за да получите пълно разбиране на проблема:

  • Най-доброто обобщение на над 20 000 часа изследвания на екипи от цял свят за телекомуникационната система, инсталирана във ваксината, която може да бъде открита чрез метода на Bluetooth сканиране, е в това видео: Какво има във ваксините и какви са последствията (на български или на английски). Други силно препоръчвани видео-материали са документалния филм “Blue Truth” (на български или на английски) и  Are vaccinated people hacked and controlled? (английски).
  • WATCH THE WATER (български субтитрие интервю, което е силно препоръчително да се види и в което д-р Брайън Ардис дава редица доказателства, че както ковид вируса SARS 2, така и иРНК ваксините са биологични оръжия, които съдържат синтезирана токсична отрова от кралска кобра. Следователно всяко средство, което може да неутрализира змийска отрова, има потенциала да неутрализира както последствията от “ковид вируса”, така и от иРНК ваксините.
  • 5G APOCALYPSE – THE EXTINCTION EVENT. 5G е пуснат по време на локдауна, за да се комбинира с действието на иРНК инжекциите, по-точно с графеновия оксид и с операционната система, които се съдържат във флаконите. Но знаете ли, че 5G сам по себе си е достатъчно мощно електромагнитно биооръжие, за да заличи не само човечеството, но дори и живота в районите, където функционира?

ГРАФЕНОВИЯТ ОКСИД В НАШЕТО ОБКРЪЖЕНИЕ

Графеновият оксид застрашава ВСИЧКИ, включително и НЕВАКСИНИРАНИТЕ. Една наистина пробуждаща информация от д-р Ана Михалчеа

Интоксикацията с графенов оксид, елементът, чрез който човешката нервна система се свързва с интернет на нещата, се случва по всевъзможни начини – чрез ваксини (всякакви ваксини), храни, лекарства, козметика, въздух и вода. Графеновия оксид е открит в повече от 200 продукта. Можете да посетите групата в Telegram (над 26,000 членове), където участниците от цял свят обменят микроскопски анализи за графенов оксид на най-различни медицински и други продукти – https://t.me/miraalmicroscopio.   Ето защо настоящите протоколи се отнасят не само за ваксинираните срещу ковид, но и за всички, които по един или друг начин са изложени на неговото замърсяване.

Виж повече информация за РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ГРАФЕНОВ ОКСИД ОТ ВАКСИНИРАНИ КЪМ НЕВАКСИНИРАНИ В СЕКЦИЯТА ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА

Графеновият оксид причинява всичко от главоболие и загуба на миризма до сериозни нервни разстройства, рак, увреждане на ДНК, левкимия, безплодие, белодробна фиброза, увреждане на митохондриите, увреждане на стволови клетки, увреждане на червата, увреждане на тестисите, кръвни съсиреци, водещи до сърдечни удари и други. Може би най-големият набор от изследвания, направени за токсичността на графеновия оксид, може да бъде намерен на страницата на испанския изследователски уебсайт La Quinta Columna: https://www.laquintacolumna.net/ . Ето списък с около 60 публикации, направени за токсичността на графеновия оксид в човешкото тяло:
REPORTS AND SCIENTIFIC PUBLICATIONSON THE TOXICITY OF GRAPHENE OXIDE TO LIVING ORGANISMS AND TO HUMANS IN PARTICULAR

Каква е целта на вкарването на графенов оксид във всички тези продукти, както и разпространението му чрез водата и въздуха? Целта е да се направят човешките тела по-проводими за електро-магнитните полета и по този начин 5G и 6G телекомуникационните мрежи да получат най-пълен и ефективен контрол над нервните системи на хората, за да се постигне пълен контрол над техните мисли, чувства и действия, както и да се намали населението на земята до максимум един милиард както проповядва идеологията за устойчиво развитие на организаторите на тази инициатива.

Тук сме посочили някои примери за разпространението на графенов оксид чрез различни средства.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ

 • Д-димер тест (D-dimer test).
  Това е тест, който силно се препоръчва за откриване на микросъсиреци в кръвта, които са много чести след ковид ваксинация.
 • Жива капка кръв.
  Този тест е особено показателен за жизнеността на кръвните телца, но неговата висока ценност се състои в това, че той може да установи визуално доказателство за наличието на графенов оксид в кръвта. Това може да бъде допълнителен плюс при подаване на иск за обезщетение, тъй като графеновия оксид НЕ Е ДЕКЛАРИРАН от производителите на ваксините, но те го съдържат. Ето как изглеждат тези тестове и колко са ясни и разбираеми за всеки.

  Линкове:
  https://www.bitchute.com/video/WnqNFb64VvJG/
  https://www.bitchute.com/video/47npr4noRMuw/
  https://odysee.com/@TimTruth:b/microscope-vaccine-blood:9

НАСЕКОМИТЕ В ХРАНАТА, СРЕДСТВО ЗА ОПТИМИЗИРАНЕ НА ЕЛЕКТРОПРОВОДИМОСТТА НА ТЯЛОТО

Кратка бележка за насекомите в храната. Те биват представяни като прекрасна алтернатива на месото. Със сигурност намаляването на консумацията на месо има всестранни ползи както за здравето на индивида, така и за екологията. В случая обаче причината те да бъдат наложени на потребителите е възможно да е от съвсем друг характер. Хитинът, който се съдържа в скелета на насекомите не може да бъде усвоен от тялото и е предпоставка за редица заболявания, включително и рак. Но особен интерес буди факта, че хитинът е вещество, което се използва за оптимизацията на работата с графеновия оксид, по-висока електропроводимост и по-добро доставяне на наночастици чрез хидрогелове. С други думи, подобряване на средата за проводимост в човешкото тяло за 5G и 6G интернета на телата. Съвет: избягвайте всичките храни, които ги съдържат.

Доста впечатляващ обем от изследвания, които установяват оптимизацията на работата с графенов оксид благодарение на хитинът може да видите ТУК.

ПРОТОКОЛИ

Протокол на Рикардо Делгадо от “La Quinta Columna”

 • Н-Ацетил Цистеин (N-Acetyl Cistein (NAC))
 • Глутатион (Glutathion)
 • Цинк (Zink)
 • Астаксантин 5 мг (Astaxanthin 5 mg)
 • Кверцетин (Quercetin)
 • Витамин D3 (Vitamin D3)
 • Бял трън (Milk thistle)
 • Мелатонин 3 мг (Melatonin 3 mg)

Вижте описание на протокола на български или оригиналната статия с видео на английски

Протокол на COMUSAV

Протокол разработен от учените провели изследването в Мексико, представено в документалния филм BlueTruth. Протоколът е достъпен на испански и английски език в PDF на страницата на COMUSAV (Световна коалиция за здраве и живот). На страницата има и видео с обширни научни изследвания и пояснения към протокола. Ето и протокола (виж PDF файла за визуализации):

ОБЩИ ПРЕПОРЪКИ (стр. 2)
Алкална диета: Избягвайте: брашно, захар и млечни продукти; червено месо, ако е възможно и увеличете приема на вода.
Заземяване (“Earthing”): Поне 3 пъти седмично по 30 минути минимум (ходене с боси крака сред природата, като например трева, пясък, дори кал).
Електро-магнитна хигиена: Избягвайте близост до електронни устройства, като например 4G-5G антени, Wi-Fi и др.

ПОСТ-ИНОКУЛАЦИЯ. (стр.4) Започнете този протокол не по-късно от 30 минути след инокулацията
Протокол DS (дерматологичен спрей): Дезинфекцирайте зоната с CDS в спрей (1/3 от CDS в 3000ppm + 2/3 физиологичен разтвор или пречистена вода)
CDS + DMSO пластир (за инжектираната област): Смесете 7 ml CDS + 3 ml DMSO с концентрация 70 %. (памучно топче или стерилна марля) нанесете в областта на убождането за 15-20 минути.
Локално загряване (в областта на убождането, използвайте торбичка със семена, нагревател за ръце, загряване възглавница и т.н.): 15-20 минути на всеки 2-3 часа през деня.
Протокол CDS F20 (два пъти): Два протокола F20 след инокулация (разпределете ги през цялото време) веднага след инжектирането и преди лягане). F20 протокол: Добавете 20 мл от CDS (3000 ppm концентрация) към празна 750 мл или 1 литър бутилка. Добавете 750 мл чиста питейна вода. Отбележете с маркер бутилката 8 равни части.  Отпивайте от бутилката една доза/част на всеки 15 минути. Всички дози ще свършат за 2 часа.

ДНЕВНА ПОДДРЪЖКА (3-6 месеца)
● Пиене на морска вода на празен стомах: 50 ml морска вода + 50 ml питейна вода (30 дни). СЛЕД ТОВА – 25 ml морска вода + 75 ml питейна вода (60 дни).
Цинк 50 mg + витамин D3 2000 ui (със закуската).
CDS 1 – Протокол C20 (100 ml 10 пъти през деня). В бутилка се добавя 20 мл CDS и след това 1 литър чиста питейна вода. На бутилката се отбелязват с маркер 10 равни части. Една доза се изпива на всеки час. 
Зеолит (хранителен клас, вж. таблицата). Зеолит спрей: 4 спрея перорално 3 пъти на ден. Зеолит на капки: 4 капки 3 пъти на ден.
Мелатонин 3 mg преди лягане.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕРАПИИ
CDS Клизма (Протокол Е) E20 20 ml CDS в 500 ml вода (два пъти седмично).
Purilanbor (морски електролити): След инокулацията (на следващия ден) 3 сублингвални капки преди лягане. Ежедневна поддръжка (3-6 месеца):
2 сублингвални капки преди и след обяд
Бани за крака с CDS и морска вода за 30 минути. 20 мл CDS + 180 мл вода. (В идеалния случай морска вода, но всяка чиста вода може да се използва). 30 минути дневно в продължение на 7 дни. Ако CDS се изпари поради температурата, добавете още, ако е необходимо.
Енергийни терапии: Пранично лечение и други…

Протокол на Насеба Катрада (Naseeba Kathrada)

Цветна листовка (английски) от д-р Насеба Катрада (Naseeba Kathrada) с ръководство за добавки след ваксинация COVID можете да намерите тук:
http://tiny.cc/after-the-vax

 

 

 

Протокол на д-р Дейвид Уолф

Детокс на шиповия протеин :

 • Шикимат (Shikimate) – чай от Борови иглички (Pine Needle Tea) и/или Копър (Fennel) и/или
 • Звездовиден анасон (Star Anise Tea)
 • Чай от Шизандра Бери (Schizandra Berry Tea)
 • Йод (Iodine)
 • Витамин D3 (Vitamin D3)

Детокс на графеновия оксид :

 • C60 (* вижте забележката)
 • Активен въглен (Kohlbitr Activated Charcoal)
 • Н-Ацетил Цистеин (N-Acetyl Cystiene (NAC))
 • Ензими (Enzymes)
 • Серрапептаза (Serrapeptase)
 • Натокиназа(Nattokinase)

Вижте описание на протокола на български или оригинала на статията на английски. 

ДРУГИ

ЕЛИМИНИРАНЕ НА ГРАФЕНОВ ОКСИД С ММС/ЦДС
ММС/ЦДС са доказали се разтвори с уникални универсални качества за детоксикация на организма чрез своя ненадминат по ефективност механизъм за доставяне на кислород в дълбочина в организма. Не случайно се нарича ММС, от английски MMS (Miracle Mineral Solution) или чудодеен минерален разтвор. За повече информация посетете сайта на ММС/ЦДС в България. Телеграм група с над 5000 члена: https://t.me/mmsCDSdmso

ЕЛИМИНИРАНЕ НА УВРЕЖДАНИЯТА ОТ ТЕЖКИ МЕТАЛИ ВЪВ ВАКСИНИТЕ
Folium PX е високо ефективен продукт за детоксикация от тежки метали от ваксини
https://www.bitchute.com/video/s2NWrKJWsk6L/

ДЕТОКСИКАЦИЯ ПРЕЗ КОЖАТА

АНТИ-НАНО КОФА / ТРИЪГЪЛНИК

Tony Pantalleresco изобретява в домашни условия анти-нано кофа, а след това и триъгълник, чрез които през кожата може да бъде извлечен графеновия оксид, както и други токсини.

Елементи извлечени през кожата чрез метода на анти-нано кофата и триъгълника погледнати под микроскоп. Виж видеото в Bichute: ASSEMBLED NANO PARTICLES REMOVED FROM THE BODY AFTER USING ANTINANO DEVICES

Прекрасна статия с пълно описание на техническите аспекти, въпроси и отговори и механизъм на действие ВИЖ ТУК. Още полезна иформация виж и в тази статия.

Указания за изработка на кофата: How To Make the AntiNano Device ; Upgrades and Modifications
Виж писмените указания със снимки за изработка на анти-нано кофата.
Указания за изработка на триъгълника: Anti-Nano Triangle

Какво излиза през кожата чрез анти-нано кофата. Виж видеото в Bitchute: PULLING OUT THE NETWORK OF THE ENEMY

ДРУГИ УСТРОЙСТВА

Изобретателят Адам Смит (Derr Reichsdoktor) създава оригинално магнитно устройство Devaccinator, с което демонстрира реални резултати при десетки хора. Макар неговото устройство да е относително голямо и сложно и да изисква помощта на оператор за процедурата то показва, че хората с оригинална мисъл и подходяща мотивация винаги могат да намерят начин да помогнат на другите в настоящата ситуация. Очевидно, неговият метод е доста неортодоксален, но чрез контролните замервания преди и след процедурите той отчита положителни резултати. Ето едно негово видео, където той демонстрира своя метод: BLUETOOTH EXORCISM. Линкове към Telegram:
Channel: https://t.me/devaccinator
Chat: https://t.me/devaxchat 

ДЕЗАКТИВИРАНЕ НА ЧИПОВЕТЕ ЧРЕЗ ЕМП 
В тези видео-материали се демонстрират ръчно изработени модели за дезактивиране на нано-чиповете във ваксинираните чрез кратко, шоково ЕМП (електро-магнитно поле). Това е бързо и лесно решение за неутрализиране на сигналите излъчвани от тялото, но не и за извличане на графеновия оксид от него. Все пак простотата и удобството на операцията дават своите предимства за тези, които искат бързо да елиминират активността на нано-частиците в тялото и да прекъснат комуникацията на инсталираната в тялото операционна система с телекомуникационната мрежа.

Виж видеото в Bitchute: Quick Fix for People Bluetoothed via COVID-19 “Vaccine” | SGT Report, FTW Project, La Quinta Columna Виж видеото в Bitchute: HOW TO DISABLE RFID CHIP IMPLANTS AND NANO IMPLANTS USING A EMP DEVICE